Skapa en fräsch oas med nya utemöbler!

Skapa en fräsch oas med nya utemöbler!

Sommaren är snart här och det är dags att tänka på hur du ska inreda dina utomhusytor för att kunna njuta av solen och det härliga vädret.

Populära trender och stilar för utemöbler

I år ser vi många spännande trender och stilar när det kommer till loungemöbler. Här är några av de mest populära trenderna att hålla koll på:

 1. Mysiga loungegrupper: Det blir alltmer populärt att skapa en avslappnad och mysig atmosfär genom olika loungeset utomhus. Det kan vara loungegrupper med mjuka dynor och modulsoffor som är utmärkta för långa, lata sommardagar och kvällar.
   
 2. Naturliga material: Trämöbler och konstrotting i dina loungemöbler är stora favoriter för utemiljöer i år. Dessa naturliga och slitstarka material passar perfekt i en trädgård eller på en terrass, samtidigt som de ger en rustik och jordnära känsla.
   
 3. Färgstarka accenter: Liva upp ditt utomhusutrymme med färgglada textilier. Färgstarka detaljer mot en neutral bas skapar en livfull atmosfär som garanterat kommer att pigga upp dina sommarkvällar.
   

Snygga tillbehör som förhöjer utemöbler och loungegrupp

Det är dags att förnya dina utemöbler eller loungegrupp nu inför den härliga sommarsäsongen. Skapa en skön och inbjudande atmosfär genom att sätt krydda på dina loungemöbler utomhus. Från det senaste och trendigaste inom utomhustillbehör som kuddar och mattor till belysning och dekorativa föremål till det mysiga och charmigt personliga. Besök Parasoll Utemöbler för inspiration & hitta dina nya loungemöbler.

Mjuka textilier och skyddande parasoll

 • Parasoll 
  Tänk praktiskt när du planerar och låt färger och designen spegla övrig inredning så att allt följer en gemensam röd tråd. Har du mycket samma färg i mörka toner så är det snyggt att bryta av med en färgklick. Solen är stark så det viktigaste är att parasollet ska skydda och ge skugga åt både dig, andra och eventuella växter eller blommor som inte ska exponeras allt för mycket.
   
 • Kuddar 
  Ett enkelt sätt att ge en mjuk och inbjudande känsla till dina loungemöbler utomhus är att införa kuddar i olika färger, mönster och material. Lek med kontraster och blanda olika stilar. Exempelvis kan du kombinera enfärgade kuddar med mönstrade kuddar för en mer levande look. 
   
 • Mattor 
  En härlig utomhusmatta gör underverk för din loungegrupp och skapar en varm och ombonad atmosfär under de ljumma sommarkvällarna. Hitta trendiga mattor som ger karaktär och krydda till din uteplats i naturmaterial som jute och sisal.

   

Belysning

Ett perfekt tillbehör för att förvandla din uteplats till en magisk oas är olika typer av belysning. Högkvalitativa och trendiga eller mysiga och charmiga – välj ljusslingor som ger en personlig touch till din uteplats.

Glöm inte att du kan använda dig av solen under de ljusa sommardagarna! En solcellsdriven lampa är miljövänlig och praktisk då den laddas med hjälp av solljuset under dagen och lyser upp din uteplats och skapar mys när mörkret faller på.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar