Konferensresa med CSR på Gotland

Konferensresa med CSR på Gotland

Inlägget görs i samarbete med Hummingbird

Att se nya vyer kommer att göra underverk för både motivationen och produktiviteten, varav är varför många företag väljer att åka på konferensresa. Utomlandsresor som Barcelona eller Malta är mycket populärt då det finns mycket aktiviteter att göra som passar samtliga sällskap. Men du behöver faktiskt inte åka särskilt långt för att få samma fördelar.

Gotland är ett exempel på resor som är perfekt att upptäcka tillsammans med dina kollegor. Det är också enklare att ta sig dit och resan kommer att bli betydligt enklare än om du skulle ta dig hela vägen till utlandet för en konferensresa. Konferensresa med CSR på Gotland är extra populärt och innebär att du kan göra en insats för Gotland, samtidigt som ni också kan bygga upp en bättre teamkänsla och ha roligt tillsammans.

Vad är CSR?

CSR är en förkortning av Corporate Social Responsibility, vilket innefattar flera olika typer av aktiviteter. Men målet är att det ska göra en tydlig skillnad i sämhället och kan därför innebära att ni tillsammans utför en syssla som bidrar till en positiv miljöpåverkan, som hjälper en enskild individ eller förening och som gör skillnad.

Att boka en konferensresa med CSR på Gotland kan anordnas av flera resebyråer eller resebolag, där du kan skräddarsy innehållet för att passa personalen som ska följa med och där ni kan handplocka betydelsefulla uppdrag som gör skillnad för Gotland.

Vilka olika aktiviteter kan man utföra?

Det finns någonting för alla, men att ta tillvara på kulturarvet och miljön är ett väldigt betydande uppdrag. Vad kan man då ägna sig åt under konferensresan? I någon av Gotlands naturreservat kan ni bygga bon, rensa ängar eller skogsmarker, alternativt kan ni hjälpa till på någon av Gotlands lantbruk med diverse olika sysslor.

Letar ni efter en mer stadsnära aktivitet som gör skillnad kan ni hjälpa till i någon förening, starta en insamling eller städa parker. Det finns alltid någonting att göra som kommer att ha stor betydelse och som gör att ni kan lämna Gotland med gott samvete.

Varför ska man välja Gotland?

Gotland är ett kulturarv och det är viktigt att vi verkligen tar tillvara på ön och dess fulla potential. Det finns så mycket att upptäcka och massor av historia som vi måste bevara, detta är en av anledningarna till att man verkligen uppmuntrar företag att åka på konferensresa med CSR på Gotland. Man kan slå två flugor i en smäll och även se vackra Gotland från sin allra bästa sida.

Mängder av alternativ till övernattning

Gotland har förutom en väldigt vacker natur även väldigt fina samhällen att upptäcka som erbjuder ett varierat utbud av övernattningsmöjligheter. Hotellerbjudet är stort och då framförallt i Visby, där du även har tillgång till mängder av olika restauranger och barer. Men även utanför ringmurarna kan du hitta bra hotell, vandrarhem eller om vädret tillåter, varför inte boka in er på en camping. Lite frisk luft kommer att sätta igång tankebollen och ge er produktiva möten!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar