Bästa uppblåsbara spabadet 2024 – Unna dig ett varmt bubblande bad i din trädgård!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar
Bästa uppblåsbara spabadet

Bästa uppblåsbara spabadet 2024 – För dig som älskar att bada och vill skämma bort dig med ett bubblande spabad några dagar i veckan så kan ett uppblåsbart spabad vara något för dig. Ett uppblåsbart spabad påminner på många olika sätt om en uppblåsbar pool fast med många flera funktioner som kommer ge dig en otroligt lyxig upplevelse i din trädgård. Ett spabad har oftast en maxtemperatur på 42 grader vilket gör det möjligt för dig att kunna njuta av bubblandet hela året om.

Det är ett mycket smart alternativ för dig som inte vill ha ditt spabad uppe året om eller vill ha en chans att kunna flytta på det när du vill. Vi har listat marknadens bästa uppblåsbara spabad, vilken blir din favorit?

Topp 3 uppblåsbara spabad bäst i test 2024

1. Vår vinnare! Lay-Z-Spa – Miami AirJet

 • Prisvärt
 • Timer
 • Bra antal jetmunstycken
 • Volym på 800 liter

Lay-Z-Spa – Miami AirJet är ett mycket prisvärt spabad som även är mycket enkelt att placera ut var du än vill ha det. Spabadet rymmer upp till fyra personer, det kan lätt monteras både inom- och utomhus på bara några få minuter.

Den är ganska mycket mindre än andra modeller men har fortfarande en vattenkapacitet på 800 liter. Utöver det så har det även en godkänd mängd utav jetmunstycken som motsvarar hela 81 stycken. Miami Air Jet har en mycket smart funktion som är en timer, det gör det möjligt för dig att kunna ställa in exakt vilken tid du vill att vattnet ska värmas upp.

Vattnet värms upp något ungefär mellan 1,5 och två grader i timmen. Du får även med ett lock till spabadet som gör att värmen håller sig inne och kan hindra från att oönskad smuts och insekter hamnar i vattnet.

Sorry, no prices available at this time.

2. Mspa-Vito Urban – Klarar upp till 30 minusgrader!

 • Kan stå ute i upp till 30 minusgrader
 • Rymmer 6 personer
 • 138 st dubbelstrålar
 • Rymmer 930 liter

Mspa-Vito Urban är ett perfekt val för dig som letar efter ett uppblåsbart spabad som du kan använda även under de kallaste av temperaturer. Detta spabad har över 100 dynamiska bubbelstrålar som är noggrant placerade utöver hela spabadet.

En mycket bra funktion detta spabad har är att den är utrustad med en integrerad motorenhet som du kan styra med hjälp utav en fjärrkontroll. Denna fjärrkontroll har även ett barnlås så du behöver inte oroa dig över att ditt barn skulle råka sätta på någon utav funktionerna. Den kan du förvara i fickan som sitter på utsidan utav spabadet där du även kan placera andra föremål som exempelvis din telefon.

Installationen är mycket enkel och hela spabadet kan blåsas upp med hjälp utav ett enda knapptryck. Det finns även ett uppblåsbart isolerlock och en isolermatta under spabadet som gör att värmen håller sig.

Mspa Vito Urban har även ett halkfritt bottenmaterial som förbättrar säkerheten i för dig eller dina barn i badet. Locket har ett mycket funktionellt säkerhetslås och ett par smarta klickfästen.

Sorry, no prices available at this time.

3. Mspa-Aurora D-AU06 Delight – Antibakteriellt material!

 • Rymmer 6 personer
 • Rymmer 930 liter
 • Vattnet renas genom ett filter
 • Rhino-Tech 6-lager förstärkt PVC-konstruktion

Mspa – Aurora D-AU06 Delight är ett uppblåsbart spabad som rymmer upp till 6 personer och tar endast 10 minuter att montera upp. Med hjälp utav ett enda knapptryck så blåser spabadet upp sig av sig själv. Det är gjort utav ett antibakteriellt material och den integrerade motorenheten genererar över 100 mycket noggrant fördelade dubbelstrålar.

Spabadet kan stå ute i upp till –10 grader och vid användning under 0 grader så måste ett uppblåsbart isolerbart lock att användas. Vattnet renas med hjälp utav ett filter och det går att komplettera en LED-belysningen som kan ge ditt spabad en mycket cool effekt och kan lysa i många olika färger. Även detta spabad rymmer upp till hela 930 liter och kan värma upp till 2 grader i timmen där maxgraden ligger på 40 grader.

Sorry, no prices available at this time.

3 vanliga frågor om uppblåsbara spabad:

Hur mycket klor ska man ha i ett spabad?

Det kan vara mycket svårt att veta. När man pratar om klormängder i pooler så använder man sig ofta av värdet ppm vilket är ett annat ord för milligram klor per liter vatten. De flesta har lite olika åsikter om hur mycket klor man borde ha i ett spabad men 1-3 mg/l  brukar vara en mycket bra utgångspunkt. Men beroende på hur många det är som badar och hur ofta ni badar så kan det behövas ännu mer klor upp till 3-5 mg/l.

Hur ofta ska man byta vatten i ett spabad och finns det möjlighet att fjärrstyra ett spabad?

Beroende på hur ofta du badar och hur många ni är som badar på samma gång så varierar detta, men vattnet borde bytas helt och hållet runt 2-4 gånger per år. En del modeller har en möjlighet till fjärrstyrning där du till exempel kan höja och sänka temperaturen och andra funktioner endast via en app. Antingen så brukar en WiFi-modul följa med eller så kan det köpas som ett tillbehör och går att koppla till ditt spabad om badet är “Wifi-Ready”.

Varför måste man hålla koll på PH-värdet i sitt spabad?

Det är viktigt att hålla koll på PH-värdet i ditt spabad. Om PH-värdet är för lågt så kan det orsaka en del skador på ditt spabad som dessutom kan skapa en jobbig irritation i dina ögon och slemhinnor. Om PH-värdet i spabadet skulle vara för högt så kan kloret bli mindre effektivt och ifall du tillsätter klor i ett spabad med för högt PH-värde så kan det orsaka kalkutfällning. Detta är någonting vi helst vill undvika och som ger dig en mycket sträv och dryg yta på spabadet.  

Källor:

https ://villbada.se/badbalja/basta-uppblasbart-spabad-bast-i-test/

https ://villanytt.se/uppblasbart-spa-tips-och-rad-infor-kop/

https://ulrikkelund.com/tradgard/bad/spabad-test/

Vi har jämfört uppblåsbara utomhus spa avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos

Hemmy
Inredningsvaruhuset
Prisjakt
Pricerunner

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar