Ge ditt hem ett enkelt och modernt utseende med rullgardiner från Luxaflex

modernt utseende med rullgardiner

I samarbete med Luxaflex

Rullgardiner är ett mycket praktiskt och dekorativt element som passar de flesta hem. Med rätt rullgardiner kan du uppnå du önskat ljusinsläpp, samtidigt som rummet där rullgardinen är installerad får ett mycket förfinat utseende som passar bra in i den skandinaviska inredningsstilen.

Luxaflex är en av marknadsledarna inom gardinförsäljning, vars varumärke har varit synonymt med kvalitet och innovation sedan 1950. I många år har de erbjudit skräddarsydda gardiner för svenska hem, där funktionalitet, ombonad och ett tilltalande utseende alltid är av yttersta vikt. Tidlösa rullgardiner har varit särskilt populära i de svenska hushållen tack vare deras förmåga att vara praktiska på ett mycket simplistiskt sätt utan att kompromissa med stilen.

Låt rullgardinen bli en del av din interiör

Tyvärr är det en vanlig missuppfattning att gardiner, däribland rullgardiner, endast kan användas för praktiska ändamål, till exempel för att justera ljusinsläpp och förhindra nyfikna grannar från att se in. Men en rullgardin gör faktiskt mycket mer än så. Naturligtvis är de funktionella delarna mycket fördelaktiga, men rullgardiner kan också fungera som snygga detaljer i det svenska hemmet. Med måttbeställda rullgardiner från Luxaflex får du den perfekta passformen för dina fönster, vilket ger ditt hem ett sobert uttryck samtidigt som du tillåts njuta av de praktiska fördelarna.

Skapa exakt den atmosfär som du önskar

En av de bästa effekterna som kan uppnås med rullgardiner är förmodligen att mörklägga ett rum. Detta är särskilt fördelaktigt i sovrummet, där optimala sömnförhållanden främjar en god natts sömn. Men rullgardiner är inte bara till för att skärma av ljuset i sovrummet. I vardagsrummet är de precis lika perfekta och bidrar till rummets övergripande stil samtidigt som du kan justera ljusmängden för att skapa en stämningsfull belysning året runt. Med en grå mörkläggningsgardin från Luxaflex får du en snygg inredningsdetalj som även mörklägger vardagsrummet när det är dags för det oändliga antalet filmkvällar på sommaren!

Rullgardiner – det enkla valet

Som vi redan har betonat har rullgardiner många funktionella fördelar. De tar väldigt lite plats och kan justeras för att ge dig exakt den mängd ljus som du önskar. Mörkläggande rullgardiner är dessutom ett perfekt val för sovrummet, men även för vardagsrummet, eftersom de är idealiska för att stänga ute solljuset. Men rullgardiner är också ett mycket elegant tillägg till hemmet, samtidigt som de ofta är ett mer budgetvänligt alternativ jämfört med andra gardiner. Ett enkelt men estetiskt tilltalande val, helt enkelt.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar