Reklampelaren som aldrig tar semester

Reklampelaren som aldrig tar semester

Trottoarpratare är reklampelaren som aldrig tar semester. Dessa skyltar är en prisvärd investering eftersom de har lågt pris och mycket lång livslängd. Trottoarpratare kan användas för att förmedla budskap till kunder som går förbi din butik, restaurang eller annan verksamhet. Dessa reklampelare kan hjälpa dig att locka in kunder och gäster till din verksamhet. Vi berättar mer om trottoarpratare som reklampelare för just din verksamhet.

Ökar din försäljning

Trottoarpratare måste vara den produkt som på enklast och billigast sätt ökat försäljning i butiker och besökare till restauranger mest av allt. Skyltstället som står utanför restaurangen och informerar om vilken meny som gäller eller utanför butiken och informerar om vilka erbjudanden som är aktuella står där dag ut och dag in utan att klaga. De är tåliga som tål både blåsigt väder likväl som regn och sol. Trottoarpratare kan även användas som guideskyltar på mässor och andra evenemang, på byggarbetsplatser, som parkeringsskyltar och mycket mer. Vanligtvis är dessa portabla och mycket lätta att flytta runt, eftersom de är antingen vikbara eller har hjul på sidorna.

Trottoarpratare finns i olika format och storlekar. Allt från A-format: A3, A2 och A1 till de mycket populära storlekarna B1 och B2, även kända som 70×100 cm och 50×70 cm. Förutom dessa finns även skyltar i XL storlekar som A0 och 100×140 cm. De mindre storlekarna som A3 och A2 används främst som guideskyltar, mäklarskyltar m.m. Affischformaten 50×70 cm och A1 är de mest populära storlekarna för A-ställ (skyltar i A-format). Dessa skyltar används ofta av butiker och verksamheter med gångtrafik som målgrupp. De större trottoarpratarna, 70×100, A0 och 100x140cm, används ofta av restauranger som ska visa upp sina stora menyer, eller av företag som vill dra till sig uppmärksamhet från vägtrafiken. Oftast byter man mycket lätt ut affischerna på trottoarprataren genom att ”klicka” upp ramens sidor och sedan för in affischen och den medföljande plastfronten, och ”klickar” slutligen ner igen.