Välj dina nya tapeter hemifrån

Välj dina nya tapeter hemifrån

Med hjälp av rätt verktyg, en dator och bra internetuppkoppling så kan man utföra många olika ärenden hemifrån. Man kan beställa hem matvaror, nyttja olika typer av underhållning närhelst man vill och beställa hem tapeter som är utvalda att passa ditt rum perfekt.

Många blir förvånade när de upptäcker att de till och med kan beställa tapeter hemifrån, som dessutom har testats att passa perfekt för det rum där du vill byta ut tapet. Det första steget är att ta reda på vilka tapeter som finns tillgängliga för dig. Det finns många olika typer av tapeter att välja mellan i varje butik och varje tapet har sin egen design som passar vissa rum bättre än andra.

Det andra steget är att ta ett måttband och en penna och mäta utrymmet där du vill sätta upp tapeter. Så du vet hur många rullar tapet du behöver. Lägg hellre på lite än att snåla, då det alltid går åt lite spill. Till exempel att man råkar klanta sig i arbetet eller att det dyker upp några saker som man inte tänkt på. Tapeter som ska mönsteranpassas är den svåraste, så det är bäst att beställa extra rullar.

Ta hjälp av de verktyg som finns

Oavsett hur mycket vana du har av tapetsering, så kan det vara en god idé att titta på vägledningar som nätbutiker erbjuder. Till exempel ta hjälp av en tapetkalkylator, så är du mer säker på hur många rullar tapet du behöver. Gör det bekvämt för dig och beställ din tapet online, men innan du genomför din beställning så finns det flera saker som kan vara bra att göra först.

Boråstapeter har många års erfarenhet av tapeter och tapetsering, och på deras hemsida kan man få hjälp på olika sätt. När man har hittat tapeter man gillar, så kan man använda sig av deras tapetsimulator för att se hur tapeten skulle se ut i olika rum. Du kan välja mellan mellan deras utvalda bilder från sovrum, vardagsrum, kök, hall och matrum.

Hos många kan du även beställa hem tapetprover

Däremot så ser ju exempelvis inte alla kök eller sovrum likadana ut. Det kan vara stor skillnad på hur mycket dagsljus som kommer in i rummet eller hur många dörrar som finns i rummet. Om du vill ta kontrollen ett steg närmare ditt rum, så kan du ta hjälp av en app som snabbt placerar tapeten i just ditt rum.

Om du vill testa appen, så finns det en länk hos Boråstapeter. Med hjälp av denna app och din mobilkamera, så kan du se direkt hur tapeten kommer att se ut i ditt rum. Om du är tveksam till den här tapeten är det bara att ta en titt i din närmaste butik, om du önskar få mer råd. Om du önskar beställa hem tapetprover, så kan du göra detta både online och i en av butikerna.

Nu är du nära målet

Du har testat tapeter på olika sätt och tittat på tapetprover hemma eller i en av butikerna, så nu har du bestämt dig och beställningen av nya tapeter är ivägskickad. Under väntan på att tapeterna ska komma hem, så kan du förbereda med att se till att ha alla saker hemma så du är redo att sätta igång direkt när tapeterna har kommit hem.

Om du är osäker på om du har full koll på vad du behöver tänka på, så ta del av olika guider som finns hos Boråstapeter. De har en så kallad tapetskola där du kan läsa om allt man behöver tänka på, både före man bestämmer vilka tapeter man ska ha och när det gäller att få upp dem korrekt på väggarna.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar