Välja rätt dynbox

Välja rätt dynbox

Var förvarar du dina trädgårdsdynor, utomhuslyktor och trädgårdsleksaker när du inte använder dem? En dynbox är en bra lösning för dina förvaringsbehov, men hur väljer du rätt? Det finns ett antal saker som du måste tänka på:

  • Vilken storlek är rätt?
  • Planerar du att flytta runt den?
  • Hur mycket plats har du för dynboxen på din uteplats/balkong?
  • Kommer den att skyddas mot regn och kyla eller ska den vara frostsäker och vattentät?

Du kan hitta en bra dynbox hos Jemfix om du vill. Om du har begränsat med utrymme på din uteplats eller balkong är det en bra idé att hitta möbler med flera syften. Vissa dynboxar är konstruerade för att bära vikten av en eller flera personer så att de kan fungera som både förvaring och sittplatser.

Vad för dynbox passar dig?

Dynboxar finns i dag i olika storlekar och i olika material. Om du vill förvara både trädgårdsdynor, lyktor och eventuellt ett och annat trädgårdsredskap i din dynbox ska du leta efter en som kan rymma upp till 700 liter. Dock finns det mindre, om du bara ska ha ett par dynor i den.

Behöver du ibland flytta runt möblerna på din uteplats? Eller gillar du bara att göra om? I de fallen kommer en dynbox med handtag att göra ditt liv enklare. Då är det bara att dra eller lyfta med dem.

Sedan är det bra att även fundera på vad den ska vara i för material. Dynboxar kan idag vara i trä, i plast, i konstrotting och så vidare. Dessutom kan de vara i olika färger eller att den matchar de utemöbler du har.

Hitta rätt dynbox för dig

Om du vill köpa en bra dynbox, så kan du kolla in Jemfix. De har nämligen ett brett utbud av olika sorters dynboxar och förvaringsboxar. Det i olika storlekar och i olika material.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar