Bästa kryddhylla 2024 – Underlätta din matlagning med en smidig kryddhylla!

Bästa kryddhylla

Bästa kryddhylla 2024 – Med en kryddhylla i köket får du enkel åtkomst till alla dina kryddor. En kryddhylla passar alla hushåll, men framförallt dig som gillar att organisera och ha bra ordning och reda på dina saker.  

Dessutom blir det en mycket fin inredningsdetalj som kan fylla upp dina tomma väggar. Det finns olika varianter av kryddhyllor och du kan även snickra ihop din egen. Här nedan listar vi våra favoriter! 

Topp tre kryddhyllor bäst i test 2024

1. Vår vinnare! InnovaGoods Spice Shelf 

 • Anpassningsbart 
 • Flexibla och justerbara 
 • Självhäftande 
 • Fast och hållbart grepp 

InnovaGoods Spice Shelf är en mycket smart kryddhylla som kommer underlätta din smakrika matlagning på flera sätt. Kryddstället är väldigt anpassningsbart då det kan både delas och separeras, beroende på hur du vill organisera och vart det finns utrymme.  

Vid köp av denna produkt får du hållare för 20 kryddburkar. Hållarna är både flexibla och justerbara vilket gör det möjligt för dig att kunna få plats med både större burkar och mindre.  

Vid montering av detta kryddställ behöver du ingen användning av några verktyg. InnovaGoods Spice Shelf kan fästas på väggar, plattor eller skåpluckor. De är självhäftande och kan smidigt tryckas upp på önskad yta.  

2. Ballingslöv invändig KHISF kryddhylla – Plats för hela 24 kryddburkar! 

 • Plats för 24 kryddburkar 
 • Kan placeras på skåpluckor 
 • Diskret organisation 
 • Stilren design 

Ballingslöv invändig kryddhylla är perfekt för dig som vill placera kryddhyllan inuti ett skåp. Med detta kryddställ får du en mycket smidig och diskret organisation av dina kryddor. I den invändiga kryddhyllan får du plats med så mycket som 24 olika kryddburkar. Det finns fyra olika rader där du får möjligheten att kunna placera de hur du önskar i en stående position.  

Ballingslövs invändiga kryddhylla kommer i en fin silvrig färg som gör att den enkelt passar in i samtliga kök. Den går utmärkt att placera i en skåpslucka som är upp till 396 millimeter bred. Hyllan är 48,5 centimeter hög och 5,7 centimeter djup. Det är ett perfekt inslag till köket och erbjuder dig en bra organisation utan att kryddhyllan behöver synas! 

3. Hahn Kitchenware Pisa Kryddhylla – Budgetvalet! 

 • Plats för 12 burkar 
 • Stilren design 
 • Placera på köksbänken eller i skåpet 
 • Prisvärd 

Pisa Kryddhylla  är en kryddhylla för den som är ute efter en lite mindre och kompakt hylla som lätt kan stå framme, även i lite mindre kök. I detta kryddställ får du plats med 12 olika kryddburkar och har en mycket snygg och stilren design i kromad färg som blir en fin detalj i köksinredningen. 

Tack vare att den är ställbar går det utmärkt att ha den framme på köksbänken. Du får en smidig översikt över alla kryddor och kommer vara mycket nära till hands när du lagar mat. Den går även utmärkt att förvara i ett skåp eller i skafferiet, om du önskar en mer diskret kryddförvaring.  

3 vanliga frågor om kryddhyllor: 

Varför ska jag välja en kryddhylla? 

En kryddhylla kan underlätta din matlagning på många olika plan då du snabbt och enkelt har dina kryddor till hands vid matlagning. Det finns många olika modeller som du antingen kan montera upp på väggen eller inuti ett skåp. Det finns även modeller som går utmärkt att placera på köksbänken som samtidigt kan placeras i ett skåp när du inte lagar mat.  

Med en kryddhylla får du en bra överblick av alla dina kryddor och kan därför även använda dem snabbare när de är mer organiserat placerade i köket. Utöver det är det även en mycket snygg detalj i köket och en produkt som uppskattas högt av många köksfantaster. 

Kan jag förvara andra saker i min kryddhylla? 

Alla modeller är anpassade för olika typer av organisering. Några modeller är konstruerade för att stå i skåp, medan andra gör sig bättre på köksbänken. En del kryddhyllor har även exempelvis krokar där du får möjligheten att kunna hänga olika redskap eller handdukar på. Självklart går kryddhyllor att använda till annan typ av förvaring om så önskas.  

Vad ska jag tänka på vid köp av en kryddhylla? 

När du ska köpa din första kryddhylla finns det en del saker som kan vara bra att ha i åtanke. Det kan vara svårt att veta vilken kryddhylla man ska välja och vad som passar bäst in i ditt kök.  

En sak som är mycket viktigt att tänka på är att kryddhyllan ska gå ihop med temat och stilen som just du har i ditt kök. Kryddhyllor kommer i en mängd olika designer och finns tillgängliga i många olika färger.  

Om du önskar en kryddhylla som ständigt kommer stå på köksbänken är det bra om färgen går ihop med resten av köket. Om du däremot vill ha en kryddhylla som placeras på insidan av en skåpslucka är detta inte lika viktigt eftersom den inte alltid kommer vara synlig.  

Om du ska köpa en kryddhylla som placeras på ett skåp finns det även då en del att ha i åtanke. Det är viktigt att du mäter hur bred, hög och djup din skåpslucka är så du garanterat vet att kryddhyllan kommer få rum. Det viktigaste vid val av en kryddhylla i slutändan är att välja en som passar din stil och som kommer bli en fin inredningsdetalj i ditt hem. 

Källor: 

https://www.ica.se/buffe/artikel/kryddskola/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa kryddhylla

Kitchentime
Inredningsvaruhuset
Prisjakt
Pricerunner

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar