Allt vi vet om Black Friday erbjudanden för inredning och möbler i år

Black Friday erbjudanden för inredning

Black Friday erbjudanden för inredning – Vem mer har räknat ner till Black Friday och Cyber Monday 2021? Vi vet att vi inte kan vara de enda som väntar med spänning på några av årets bästa erbjudanden! Och även om denna stora shoppinghändelse kommer att innehålla stora rabatter på i princip alla kategorier (mode, skönhet och massor av annat) kan vi särskilt inte vänta på alla rabatter på möbler.

Till alla våra vänner som flyttat in i en lägenhet eller köpt ett hus i år, ni vet alla hur dyrt det kan bli med heminredning. Och om ditt hjärta fladdrar varje gång du gör något stort inköp till din enkla bostad, förbered dina plånböcker, för årets Black Friday-möbelerbjudanden kommer att vara THE moment.

När är Black Friday exakt?

Bra fråga! Black Friday är alltid dagen efter Thanksgiving. I år är Black Friday alltså den 26 november. Och bara så att du har det i åtanke, Cyber Monday är den 29 november (även kallad måndagen efter Thanksgiving). Se till att du har dessa datum markerade i alla dina kalendrar, för det sista du vill är att missa något. Dessutom börjar vissa återförsäljare sin BF/CM-försäljning tidigt och vissa förlänger även sina försäljningar efter dessa datum.

Vilka Black Friday Furniture Deals finns det i år?

Eftersom det fortfarande är tidigt är vi inte helt säkra på vilka erbjudanden som kommer att ske denna Black Friday och Cyber Monday. Men med tanke på alla Black Fridays och Cyber Mondays från förr är vi säkra på att de kommer att vara Kanonbra!

Black fridayerbjudanden för sovrummet

Black Friday är den bästa tiden för att handla sovrumsmöbler. Vi pratar om det nödvändigaste: sängar, sänggavlar, byråer, nattduksbord, hyllor, garderober, stolar och fåfänga. Dessa föremål brukar vanligtvis göra intryck på bankkontona, men vi kan meddela att det inte kommer att hända om du köper dem på Black Friday.

Black fridayerbjudanden för köket

Oavsett om du är i behov av en renovering av köket eller om du precis har fått ett nytt ställe som behöver möbleras så fort som möjligt, är Black Friday/Cyber Monday den tidpunkt då du bör handla serviser, glas, kastruller, stekpannor, spisar, apparater, behållare, mixer och mixers – du vet, alla dessa saker. Med utgångspunkt i tidigare Black Fridays kommer det att finnas massor av matlagningsredskap med rabatterade priser. De exakta erbjudandena har inte offentliggjorts ännu, men vi räknar med att de kommer att vara riktigt bra!

Black fridayerbjudanden för vardagsrummet

Och självklart kan du räkna med att ett gäng vardagsrumsmöbler också kommer att vara till salu denna BF/CM-säsong!! Du kan se saker som soffor, soffor, ottomaner, soffbord, sidobord, konsolbord och accentstolar få billigare prislappar så snart den 25 november är över.

Black fridayerbjudanden för vardagsrummet

Ja, kontorsmöbler kommer med största sannolikhet att vara en del av denna palooza, så om du har skrivbord, stolar, hyllor och förvaringsmöbler att köpa… så är det dags för dig om bara några veckor. Just nu kan vi inte bekräfta vad som kommer att vara till salu under Black Friday/Cyber Monday.

Sängar på Black Friday

Sängen är sovrummets mittpunkt, så varför nöja sig med något mindre än perfektion denna Black Friday? Välj en säng som är bekväm och snygg, så att du kan lita på att den kommer att se bra ut och kännas bra i många år framöver. Ett stort urval av enkelsängar, dubbelsängar, king size-sängar och super king size-sängar i massivt trä gör att du kan välja den perfekta möbelpjäsen till bra priser och som kommer att se vacker ut på lång sikt.

Black Friday matsalsbord

Det här årets Black Friday kan du upptäcka matbord som passar alla hem, från det moderna traditionella till det stilfulla studiobordet. Det kommer finnas ett urval av matbord i massivt trä till bra priser, alla tillverkade enligt höga krav. Vi är kräsna på vad som kommer in i våra hem! Hitta mindre storlekar på bord för kompakta matrum, hela vägen till större storlekar, med plats för 4 till 12 personer. Och om du letar efter flexibla lösningar för matsalssituationer kan våra förlängningsbara bord vara ett bra alternativ.

Garderober på Black Friday

Har du inga inbyggda garderober? Oroa dig inte! En ny garderob kan göra hela skillnaden när du vill förnya ditt sovrum, och därför har vi också ett urval garderober för Black Friday att välja mellan. Efter sängen är garderoben ofta den näst mest dominerande möbeln i sovrummet, så du behöver verkligen något som är lika snyggt som praktiskt.

Black Friday soffbord

Under Black Friday kommer du också att kunna välja mellan en mängd olika soffbordsstilar, från solig ek till mangoträ eller målade soffbord i en rad slående mönster.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar