Bästa kyl och frys-paket 2024 – smart lösning för ditt kök!

Bästa kyl och frys-paketet

Bästa kyl och frys-paket 2024 – Är du på jakt efter ett nytt kylskåp och har svårt för att bestämma dig för vad du ska välja? Då har du kommit rätt! En kombinerad kyl och frys är en mycket användbar enhet eftersom du får direkt tillgång till alla dina frysta och färska varor i köket.

Men det finns en hel del saker att vara uppmärksam på när du ska köpa kyl-fryspaket till ditt hem. Bland annat storleken och om du önskar det fristående eller integrerat. Med hjälp av vår topplista hoppas vi att ditt val blir enklare!

Topp 3 kyl och frys-paket bäst i test 2024

1. Vår vinnare! Cylinda K4385NHRFE

 • Rymlig kyl och frys
 • Självavfrostande frys
 • Manuell ismaskin
 • LED belysning

Cylinda K4385NHRFE är ett rostfritt kyl och frys-paket från märket Cylinda. Kylskåpet och frysskåpet har en snygg och stilren design för att passa in i mångas hem. Handtagen och andra detaljer på båda skåpen är designade så de ska vara symmetriska och tillsammans så ser både skåpen ut som en stor enda vitvara.

Båda skåpen har ett varsitt långt metallhandtag som är väldigt stabilt och garanterar ett bra grepp. Både kyl och frys är utrustade med ett varsin elektroniskstyrd panel som gör det smidigt för dig att reglera temperaturen. Displayen sitter upptill i båda skåpen och syns så fort du öppnar dörrarna. All information som är nödvändig för både kylen och frysen kommer att visas på denna display.

Skåpen är utrustade med en mycket effektiv LED-belysning och lyser upp varenda vrå i dina skåp, du behöver alltså inte stå och lysa med ficklampan när du är sugen på något om nätterna. Om du behöver flytta dina skåp så är det inga som helst problem, både kyl och frys är utrustade med hjul i bakkanten som gör det mycket smidigt för dig att ställa dem där det passar.

Frysen är självavfrostande och har en manuell ismaskin. Utöver det så har den även ett mycket stort förvaringsutrymme och en varningssignal om det är någonting inuti kylen och frysen som inte stämmer.

Sorry, no prices available at this time.

2. Bosch KGN33NLEB – Låg ljudnivå!

 • Låg ljudnivå
 • Låg energiförbrukning
 • Bra förvaringsutrymmen
 • LED-belysning

Bosch KGN33NLEB är en fristående kyl och frys som erbjuder det mesta som du kommer behöva. Den är mycket energisnål och volymen i kylskåpet är 193 liter. Detta kyl och frys-paket passar perfekt för dig som bor mindre eller för dig som inte handlar stora lass med mat så ofta. Frysen är dock lite mindre och rymmer 89 liter.

Både kyl-och frysdelen har en automatisk avfrostning som gör att de kan arbeta på sin fulla kapactiet. En bra egenskap med denna produkt är att om det råkar bli strömavbrott så  kommer kylan att kunna hålla dina matvaror kylda i hela 19 timmar.

Det finns en invändig LED belysning som sitter i både kylen och frysen och som larmar om det skulle vara så att du råkat glömma stänga en dörr eller inte stängt den ordentligt.

Med hjälp utav FreshSense-sensorer behöver du inte hålla koll på temperatur själv, utan den styr temperaturen och kontrollerar den konstant. Det gör att temperaturen i kylen och frysen kontinuerligt håller rätt temperatur, vilket ger dig en mycket bättre förvaring av dina varor eller tidigare lagad mat.

Utöver alla dessa bra funktioner så är ljudnivån även låg, på så lite som 42 dB.

3. Electrolux – LNT3LE31W1-V – Smarta hyllor!

 • Elektronisk styrning
 • LCD-skärm
 • Praktisk flaskhylla i dörren
 • ColdSense och LowFrost system

Electrolux – LNT3LE31W1-V är en produkt som är utrustad med en del smarta funktioner och är även ett mycket prisvärt kyl och frys-paket. Produkterna har en LowFrost funktion som motverkar is från att byggas upp, det är dock ingen avfrostningsfunktion utan det motverkar endast frostbildning.

Med hjälp av en LCD-skärm kan du hur enkelt som helst ändra kylskåpets temperatur och kylen är även försedd med mycket energieffektiva LED-lampor som ger dig ett bra och jämnt ljus.

Ännu en fördel är att produkten är utrustad med justerbara hyllor och även en hållare för flaskor, så hur du vill förvara dina matvaror är helt upp till dig. ColdSense är även en smart funktion som Electrolux LNT3LE1W1-V är utrustad med, den ger upp till 40% snabbare nedkylning så du kan räkna med att det blir ordentligt kallt i denna kyl om du så önskar.

3 vanliga frågor om kyl och frys-paket:

Hur länge klarar frysen ett strömavbrott?

Det varierar beroende på vilken produkt du köper. De mindre frysarna kan hålla din mat kall i cirka 7 timmar medan de större modellerna kan ha en lagringstid på upp till nästan 30 timmar. Något som är viktigt att ha i åtanke är att inte öppna frysen om det inte är absolut nödvändigt, för att inte släppa in varmluft och förhindra kalluften från att släppas ut.

Hur stor kyl och frys behöver jag?

Hur stor kyl och frys du behöver kan variera beroende på hur många ni är i ert hushåll och hur mycket mat ni handlar. Men energistyrelsens tumregel är att en person behöver minst 100 liter och därefter läggs 50 liter per person till. Om det är så att du storhandlar inför veckan eller har gäster ofta så kan det behövas en ännu större kyl och frys.

Vad kostar en kyl och frys?

Priserna kan variera stort beroende på vilket märke det är, hur mycket produkterna rymmer i liter och vad produkten har för egenskaper. Att köpa kyl och frys separat brukar vara dyrare så att köpa ett kombinerat paket är både smart och ekonomiskt!

Källor:

https ://www.bast-i-test.se/tester_pa_basta/kylfrys-kylskap.html

https ://konsumentmagasinet.se/kyl-frys-test/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa kyl och fryspaket

Hemmy.se
Tretti
Inredningsmagasinet.se
Pricerunner
Prisjakt

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar