Bästa tvättmaskin och torktumlarepaket 2024 – Ett komplett tvättsystem!

Bästa tvättmaskin och torktumlare paket 2022

Bästa tvättmaskin och torktumlarpaket 2024 – Ett komplett tvättsystem kan vara den sista pusselbiten som saknas i det nya hemmet. Det är även en smart långvarig investering. Att ha en tvättmaskin och torktumlare lättillgängligt kan spara både tid och pengar, speciellt om du bort i en lägenhet där du måste boka tid för att kunna tvätta dina kläder! 

Vi vet även hur otroligt smidigt det är med paketerbjudanden, där du kan se till att få tag på både en tvättmaskin och en torktumlare i ett enkelt köp!  

Vi har samlat tre av dem bästa paketerbjudanden för tvättmaskin och torktumlare, så att du enkelt kan göra ditt val bland de bästa alternativen på marknaden!  

Topp tre bästa tvättmaskin och torktumlarepaket bäst i test 2024

1. Vår vinnare! Bosch iDos & Selfcleaning 

  • Självdoserande 
  • Snabb tvätt cykel 
  • Energisnål 

Vår förstaplats går till den otroligt smart designade Bosch iDos & Selfcleaning! Denna modell är självdoserande, vilket betyder att du får den perfekta mängden tvättmedel för en ren tvätt varje gång. Du kan med denna modell undvika att använda för mycket tvättmedel som kan lämna synliga rester på dina kläder och skapa irritation för din hud.  

Det är så enkelt som att sätta igång autoprogrammet och så sköter tvättmaskinen resten. Du kan även använda dig av programmet “SpeedPerfect” som är specifikt designat för de tillfällen där du har ont om tid men fortfarande vill ha ett rent resultat. SpeedPerfect förkortar din tvättcykel med hela 65%. Du kan även kombinera detta programmet med nästan alla textilier. 

Torktumlaren jobbar med en värmepump och en självrengörande kondensor som är både energisnål och skonsam för dina kläder. Även här har vi ett automatiskt program, AutoDry som kan torka din tvätt till önskad torkgrad och kan arbeta på så mycket som 10 kilo tvätt åt gången.  

Här har du även valet att anpassa olika torkningcyklar med program beroende på vilka material som behöver torkas. Torktumlaren använder sig av sensorer som gör det möjligt att torka i intervaller för att komma åt alla lager på dina kläder utan att överhetta.  
 

Sorry, no prices available at this time.

2. Electrolux Steamcare – ECO-vänliga program! 

  • ECO-vänliga program  
  • Effektiv luftcirkulation  
  • Fördröjd start  

Electrolux Steamcare avslutar varje tvättprogram med ånga som hjälper till att minska strykbehovet efter tvätt, och ser till så att det blir enklare för dig att hålla plaggen prydliga och rynkfria. 

Steamcare är utrustad med en ECO invertermotor som ger dig nytvättade kläder med mindre vattenanvändning. Du kan spara upp till hela 40 liter vatten på en tvätt, eller välja bort vattnet helt för en snabb uppfräschning med endast ånga och adderad doft. Detta gör att du kan öka livslängden på dina plagg. Steamcaremodellen erbjuder också tidsbesparande tvätt som balanserar tid och energiförbrukning vid lättare tvätt upp till 5 kilo.  

Torktumlaren är utrustad med ett GentleCare system som är designad för att skonsamt torka dina kläder så att de kan fortsätta kännas nya. Detta görs genom att använda hälften av värmetemperaturen vid torkning så att dina kläder inte utsätts för onödig värme och slit.  Den inkluderar även ett EcoFlow filtersystem som effektivt cirkulerar luften runt om i torktumlaren, och som du enkelt kan rengöra själv. 

Ännu en anledning som gör just detta paketet till en av våra favoriter är den fördröjda startegenskapen. Du kan ange tiden du vill att torktumlaren ska starta, så sköter maskinen resten. Perfekt för dig som behöver matcha ihop hemma sysslor med ett fullpackat schema. 

3. Gram Tvättmaskin och torktumlare WDE 70714-90/1 –  För mindre hushåll! 

  • Standard tvättkapacitet  
  • 12 autoprogram  
  • Invändig belysning  

Gram Tvättmaskin och torktumlare är en enklare modell med en tvättkapacitet på 7 kilo, vilket passar bra för de flesta familjer med normalt tvättschema och är utrustat med 15 olika program. Gram inkluderar även ett program för sportkläder och yllekläder så att du kan tvätta ömtåliga textilier med specifikt anpassad tvättid.  

Torktumlaren håller samma kapacitet i vikt som tvättmaskinen och inkluderar 12 automatprogram.  Torktumlaren är utrustad med invändig belysning vilket gör det enklare att fylla och tömma maskinen, så att du kan se till att få ut all färdig tvätt.  

Automatprogrammen gör torktumlaren till en mer användarvänlig upplevelse och inkluderar QuickDry, ett kort program som är designat för snabb torkning av mindre tvätt.  
 

Sorry, no prices available at this time.

Tre vanliga frågor om tvättmaskin och torktumlarepaket:  

Vilken tvättmaskin bör du välja? 

Det är viktigt att anpassa valet av tvättmaskin i hushållet efter antalet personer du bor med och hur mycket tvätt som generellt tvättas, samt hur ofta. Vilken modell på tvättmaskinen du borde välja beror helt på dig, och vi rekommenderar att man gör sitt val av maskin efter livsstil. 

Är storlek viktigt? 

Storleken kan vara viktig om du har begränsat utrymme eller om du vanligtvis tvättar mycket kläder. Det kan vara svårt att hitta en liten tvättmaskin som kan rymma flera kilo tvätt. En standard tvättmaskin kan befinna sig inom måtten 60 x 60 centimeter och rymmer ca 7 – 10 kilo tvätt. Om dessa standardstorlekarna inte passar dig kan det vara smart att specificera önskad storlek och mått i jakt på din perfekta tvättmaskin och torktumlare. 
 

Är ECO program att föredra?  

ECO program ger många fördelar för miljön, dina kläder och även när det kommer till att spara tid. Många ECO program sparar vatten, vilket kan passa er som behöver betala en vattenräkning varje månad.  

De är även tidssparande,  en fördel för dig som har ett fullspäckat schema och sist men inte minst så är det en stor fördel för miljön. Om detta är någonting som håller tyngd för dig personligen, så är det värt att tänka på en tvättmaskin och torktumlare med ECO program! 

Källor:

https://konsumentmagasinet.se/tvaettmaskin-med-torktumlare-test/

https://hemtips.se/tvattmaskin-torktumlare/

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar